Advies als verbindende schakel tussen opdrachtgever en gebruiker

De gebruiker staat centraal in het advies voor de buitenruimte. Een tuin om te ontspannen, spelen, beleven? We denken graag flexibel en in mogelijkheden. Waar nodig dragen we alternatieve oplossingen aan. WaardKracht onderscheidt zich door een actieve betrokkenheid in het complete proces.

Natuurlijk heeft WaardKracht veel specialistische kennis van planten, bomen en bodem. We vinden het belangrijk om verder te kijken dan dat. Alleen dan komt de gebruiker van de tuin – jijzelf, je klant of je cliënt – er pas echt comfortabel thuis. We begeleiden graag het volledige project, van begin tot eind.

Op elk moment kun je bij ons terecht voor (aanvullend) advies. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Bestel dan eens de GroenScan.


Bestel de GroenScan


Voorjaarsactie

Hieronder ziet u een impressie van onze voorjaarsactie! We hebben 5 mensen blij kunnen maken met een cadeau-abonnement op het prachtige tijdschrift: ‘De Tuin in vier seizoenen’

Wil je meer informatie?

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan contact op met Arie of Paulus van der Ree of vul onderstaand formulier in.

Arie van der Ree
aivanderree@waardkracht.nl
06 3718 0221

Paulus van der Ree
pavanderree@waardkracht.nl
06 3629 6142


WaardKracht - Singel 12 - 3297 BV Puttershoek - 078 3030270 - info@waardkracht.nl